Klepp kommune har lansert ny nettportal!

Vi er stolte av å presentere Klepp kommune sin nye nettportal, bygget på vår egenutviklede publiseringsløsning Aim CMS.

I går lanserte Klepp kommune sin nye nettportal. Nettportalen er bygget på Aim CMS, som er en publiseringsløsning vi selv har utviklet i samarbeid med kommuner.

Aim er et headless CMS. Det vil si at innholdet er uavhengig av presentasjonen. På den måten kan innhold presenteres på alle typer plattformer og enheter, uten at redaktører behøver å foreta seg noe ekstra.

I designet til Klepp har det hele veien vært fokus på brukervennlighet, enkelhet og at innbyggere raskt skal få svar på det de lurer på. Dette er blant annet løst ved at den tradisjonelle tjenestemenyen på forsiden er erstattet med chatboten Kommune-Kari. For at Kommune-Kari skal kunne svare på enda mer enn tidligere har vi sørget for at søkemotoren er integrert i chatdialogen. Det vil si at Kari nå, i tillegg til å svare fra egen base, også kan presentere svar direkte fra nettsiden. Søkemotoren leveres av Haive. For de som fortsatt foretrekker å finne innhold via tjenestemenyen ligger denne tilgjengelig i hamburgermenyen i toppen.

Kommune-Kari vil følge innbyggerne på nettsiden, slik at hun alltid er tilgjengelig til å kunne svare på spørsmål. Du vil kunne fortsette dialogen der dere slapp den sist, og gjennom tilbakemeldingsløsningen FantDu kan innbyggere gi tilbakemeldinger hvis det er innhold de ikke finner. Tilbakemeldingene havner direkte i publiseringsløsningen og legger seg som en oppgave redaktørene må løse.

For mer informasjon om dette, og flere andre smarte løsninger det er tatt høyde for i den nye portalløsningen, må du gjerne ta kontakt med oss.

Vi takker Klepp for et flott samarbeid og ser frem til fortsettelsen!