HjemPersonvern og informasjonskapsler

Personvern og informasjonskapsler

Sem & Stenersen Prokom har som mål å behandle alle personopplysninger med respekt og forsiktighet. På bakgrunn av funksjonalitet og brukeropplevelse samler vi inn informasjon fra deg som besøker nettsiden vår. Vi benytter denne informasjonen til å optimalisere innholdet, se på bruksmønster og tilpasse målrettet annonsering. For å gjøre dette benytter vi informasjonskapsler (cookies) på nettsiden vår.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på maskinen din. Informasjonskapsler kan ha mange ulike oppgaver, for eksempel å lagre valg du gjør underveis (typisk: legger varer i en handlekurv i nettbutikken) samt spore bruksmønster for statistiske formål. Ved å benytte nettsiden vår samtykker du til at vi setter disse i din nettleser. De fleste nyere nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer informasjonskapsler. Dersom du ikke ønsker dette, kan du endre innstillinger rett i nettleseren. På Nettvett.no kan du lese om hvordan du kan stille inn nettleseren din for å akseptere eller avvise informasjonskapsler.

 

Sem & Stenersen Prokom benytter følgende informasjonskapsler:

Google Analytics

For å få et best mulig inntrykk av hva du er opptatt av og hvordan du bruker nettsidene våre bruker vi verktøyet Google Analytics. Ved hjelp av anonymiserte data forteller Google Analytics hvor mange som besøker hvilke sider, hvor leserne kommer fra, på hvilket tidspunkt sidene er mest besøkt osv. Det sendes ikke data som kan identifisere deg som person til Google. Les mer om Google Analytics sine informasjonskapsler.

Facebook

For å kunne vise deg mest mulig relevante annonser tilbyr Facebook annonsering rettet mot brukere av ett nettsted. Facebook som en tredjepart kan bruke informasjonskapsler, web beacons og lignende teknologier for å samle inn eller motta informasjon fra nettstedet, og bruke denne informasjonen til å tilby statistikk og målrettede annonser.

Du kan sørge for at Facebook ikke viser deg annonser basert dine nettvaner ved å melde deg ut. Les mer om Facebook sin bruk av informasjonskapsler.

Episerver

Prokom.no er bygd på publiseringsløsningen Episerver CMS. Systemet setter ulike informasjonskapsler for å styre hvordan innhold vises og for å holde rede på de ulike besøkende. Les mer om Episerver sin bruk av informasjonskapsler.

 

Nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer ditt navn og din e-postadresse. Dette vil benyttes til å sende ut relevant informasjon om vår bransje, teknologi, kunde-case og generelle oppdateringer fra Sem & Stenersen Prokom. Vi benytter Mailchimp for å håndtere utsendelse av e-postene. Dette medfører at informasjonen som sendes ut, inkludert din e-postadresse, vil kunne ligge lagret hos tredjeparten så lenge de tar vare på logger for utsendelse. Sem & Stenersen Prokom forplikter seg til å ikke dele informasjonen din med øvrige parter, samt til å kun benytte den til de punktene som er nevnt her. Les mer om Mailchimp sin bruk av informasjonskapsler.

 

Support

All e-post som sendes til vår support-mail lagres i vårt supportsystem. Vi benytter dette systemet for å håndtere alle innkommende henvendelser, samt for loggføring av tiltak og kommunikasjon mellom partene. Informasjonen håndteres kun internt hos Sem & Stenersen Prokom og deles ikke med noen tredjeparter.

 

Kontaktskjema

Ved utfylling av vårt kontaktskjema sendes informasjonen til post@prokom.no. Informasjonen håndteres kun internt hos Sem & Stenersen Prokom og deles ikke med noen tredjeparter.

 

SSL-kryptering

Når du går inn på våre nettsider startes det automatisk en sikker (SSL-kryptert) sesjon. Du kan kontrollere dette (at sidene er kryptert: se etter https) ved å klikke på hengelåsikonet som vises i din nettleser.

 

Personlige opplysninger

I forbindelse med kundeforhold er vi pålagt å innhente opplysninger som navn, adresse, organisasjonsnummer og øvrig nødvendig informasjon. Disse opplysningene benytter vi kun for å behandle ditt kundeforhold, gjennom for eksempel å svare på forespørsler, sende tilbud og utføre ordre.

Vi tar vare på de opplysningene du gir oss så lenge vårt kundeforhold består. Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Etter endt kundeforhold vil vi også ta vare på data så lenge vi ser det hensiktsmessig. Dette for å hjelpe deg med eventuell historikk om du skulle ha behov for det.

For innsyn eller sletting av persondata må du sende en e-post til post@prokom.no.

For å sikre personvern og sikkerhet vil vi verifisere din identitet før vi gir innsyn til eller sletter dataen vi skulle ha på deg.