Om oss

Våre viktigste forretningsområder er portal-, skjema- og selvbetjeningsløsninger, e-læring og arkiv. Ca. 200 kommuner og fylkeskommuner bruker i dag våre elektroniske løsninger.

Sem & Stenersen Prokom eies 100 % av SPAMA. Selskapene er samlokalisert i Oslo, og har felles ledelse og organisasjonsstruktur. SPAMA eies av norske sparebanker, med DNB som største eier. SPAMA og Sem & Stenersen Prokom har 65 ansatte.

Satsingsområder

Sem & Stenersen Prokom utvikler produkter og tjenester innen følgende områder;

Portal- og publiseringsløsninger

Vi tilbyr brukervennlige og fleksible portaler basert på EPiServer CMS. Vi er EPiServer-partner med sertifiserte utviklere. Det gir deg trygghet for at vi har den kompetansen og kreativiteten som kreves for å levere engasjerende og virksomhetskritiske løsninger.

Kommuneportal24:7 er portalløsningen spesielt for kommuner. Den kan brukes både som innbyggerportal og ansatteportal.

Innsyn24:7er en innsyns- og selvbetjeningsmodul utviklet for kommuner. Den gir innbyggerne “min side”- funksjonalitet med mulighet for innsyn i saksbehandling, eiendomsinformasjon, kommunal fakturering osv.

Tjenestebeskrivelser24:7 er en katalog med beskrivelser av kommunale tjenester på et språk innbyggerne forstår. Katalogen integreres i kommunens portal og oppdateres automatisk.

Skjema- og selvbetjeningsløsninger

Vi dekker tradisjonelle, trykte papirskjemaer og elektroniske skjemaer på ulike formater.

Kommune24:7er vår løsning for elektroniske skjemaer til kommuner. Vi tilbyr 150 standard publikumsskjemaer, alle integrert med sak-/arkiv og fagsystemer. ASP-drift sikrer tilgjengelighet og faglig oppdaterte skjemaer 24:7.

I vår nettbutikk kan du kjøpe både papir- og PDF-skjema for en rekke ulike fagområder. PDF-skjema kan lastes ned direkte fra nettbutikken så snart bestillingen er gjennomført.

Arkiv

Vi har brukervennlige løsninger for både saksarkiver og objektarkiver, eksempelvis personalarkiver, eiendomsarkiver og klientarkiver.

Partnerskap

Sem & Stenersen Prokom har følgende partnere:


Logo EPiServer Premium partner
Microsoft Certified Partner


Logo DIBS