Prøv Kommune-Kari gratis i 60 dager

Mange kommuner opplever fortsatt stor pågang av spørsmål relatert til pandemien. Flere rådhus er fortsatt stengt, eller har begrenset åpningstid, og samtidig skal kommunens ordinære virksomhet ivaretas. Det kan derfor være utfordrende å besvare alle innkommende henvendelser.

Kommune-Kari er godt trent til å svare på aktuelle spørsmål vedrørende COVID-19 - og hun er i tillegg en ekspert på spørsmål som gjelder kommunale tjenester. På den måten avlaster hun kommunens servicekontor.

Her kan du se statistikk fra den siste tiden som viser hvordan Kari bistår kommuner med å besvare innkommende henvendelser.

Vi tilbyr nå de kommunene som ikke allerede bruker Kommune-Kari å prøve henne gratis i 60 dager!

Hvem er Kommune-Kari?

Kommune-Kari er en chatbot som på kort tid har blitt Norges mest populære chatbot. 57 % av alle innkommende henvendelser til kommunen kommer utenfor åpningstidene. Kommune-Kari blir aldri lei av å svare på innbyggeres spørsmål om kommunens tjenester, søknadsfrister og åpningstider. Hun jobber døgnet rundt, blir smartere for hver dag og er alltid like blid.

  • Kommune-Kari benyttes i 80 kommuner.

  • 1,6 millioner nordmenn bruker allerede Kommune-Kari.

  • I fjor svarte hun på 745.000 spørsmål fra nordmenn.

Kommune-Kari er et spleiselag hvor alle 80 kommunene jobber sammen for å gjøre Kari best rustet til å svare på spørsmål fra innbyggere. Det gjør at kommunen kan yte bedre service til innbyggerne, fokusere på de mer omfattende oppgavene og samtidig spare kostnader.


Vi hjelper deg i gang!

Ta kontakt med oss, så bistår vi din kommune med å lansere Kommune-Kari raskt på egne nettsider.

Anders Mærøe, Prosjektleder Kommune-Kari
- anders.maeroe@prokom.no, 957 91 391

Bjørn Skau, Distriktssjef salg og marked
- bjorn.skau@prokom.no, 905 00 711

Helge Ruud, Salgssjef
- helge.ruud@prokom.no, 917 21 331