Prøv Kommune-Kari gratis i 30 dager

Nå står vi midt oppi en krise. En ekstraordinær situasjon. Korona-viruset gjør at enkelte rådhus stenges for publikumhenvendelser. Samtidig er behovet for informasjon større enn noensinne.

Mange kommuner opplever stor pågang med spørsmål om korona, og det kan være utfordrende å besvare alle innkommende henvendelser.

Kommune-Kari kan allerede svare på en rekke spørsmål om korona-viruset. Vi tilbyr nå de kommunene som ikke allerede bruker henne, å prøve henne gratis i 30 dager.

Hvem er Kommune-Kari?

Kommune-Kari er en chatbot som på kort tid har blitt Norges mest populære chatbot. 57 % av alle innkommende henvendelser til kommunen kommer utenfor åpningstidene. Kommune-Kari blir aldri lei av å svare på innbyggeres spørsmål om kommunens tjenester, søknadsfrister og åpningstider. Hun jobber døgnet rundt, blir smartere for hver dag og er alltid like blid.

  • Kommune-Kari benyttes i 80 kommuner.

  • 1,6 millioner nordmenn bruker allerede Kommune-Kari.

  • I fjor svarte hun på 745.000 spørsmål fra nordmenn.

Kommune-Kari er et spleiselag hvor alle 80 kommunene jobber sammen for å gjøre Kari best rustet til å svare på spørsmål fra innbyggere. Det gjør at kommunen kan yte bedre service til innbyggerne, fokusere på de mer omfattende oppgavene og samtidig spare kostnader.

De neste ukene vil bli svært spesielle for oss alle sammen. Kommune-Kari kan avhjelpe nordmenns store behov for å få tak i siste nytt vedrørende korona. Her kan du se statistikk fra den siste tiden som viser hvordan Kari bistår kommuner med å besvare innkommende henvendelser.

Vi håper dette kan bidra til å avlaste kommunene, og gi bedre og mer tydelig informasjon til innbyggerne.


Vi hjelper deg i gang!

Ta kontakt med oss, så assisterer vi din kommune med å lansere Kommune-Kari raskt på egne nettsider.

Anders Mærøe, Prosjektleder Kommune-Kari
- anders.maeroe@prokom.no, 957 91 391

Bjørn Skau, Distriktssjef salg og marked
- bjorn.skau@prokom.no, 905 00 711